acci - komentarze

Ha! a raczej HO HO HO :D
Wczoraj tego nie napisalem bo nie mialem netu w sumie dlugi czas ale za to dzisiaj napisze. Wczoraj bylem mikolajem w szkole!! I duzo dup mi sie fajnych przewinelo przez kolana :D np panow wuefistow (zart ofkoz :D). I w ogole spoko bylo, zarcie mialem za free itp :D, bo byl tez jakis organizowany nie wiem kiermasz czy cos i jakies licytacje kartek,bombek itp :D. Ogolnie spox dzionek i rozkazuje wam wszystkiego mi zazdroscic! :D. Do was i tak pewnie mikolaj nie przyszedl i pewnie tylko sie spuscil przez komin ;D, ale co tam, moze kiedys was nawiedzi :P. Za duzo w tym tekscie w sumie ":D" ale ch.. z tym :D. Pozdro 599 :D.

Ps. Jeszcze jedno. Niektorzy mysleli, ze wczoraj nieznany sprawca Michal K. powalil mikolaja po czym zaczal go bic po twarzy, nastepnie do walki przystapil Konrad X. (?) pseudonim Kombi, który pomógł mikolajowi w obronie oraz nastepnie we wspolnym dojebaniu sprawcy bojki - Michalowi K. Niektorzy odczytali owa scenke jakoby byla prawdziwa. Otoz oswiadczam, ze zaistaniala sytuacja byla jedynie misytfikacja, nie majaca na celu urazenia ludzi zwiazanych jakos duchowo z mikolajem czy cos, innymi slowami - to nie byl na serio wpierdol :D, ale musimy to chyba jakos teraz odkrecac, chodzac po klasach i tlumaczac "co i jak". No to cze ^^.

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
13.12.2004 :: 22:55 :: 195.136.186.3

cez

o o o... nie pamietam :T
09.12.2004 :: 22:35 :: djw131.neoplus.adsl.tpnet.pl

baluldsia kocha

tej, pieprznietys ;-D
poza tym, mikolaj do mnie nei przyszedl i powinien na serio wpierdol dostac ;-(
lepiej Ty uwazaj na siebie i zrob se makijaż! ;-D pozdro pozdro siostro!
07.12.2004 :: 15:36 :: ip-195-136-61-205.intertel.net.pl

mariano

otoz to sa pomowienia odnosnie sietego, poniwaz gdzyby nie on nie mial bym netu (jasne nie?!) po drugie pewien ace go tylko udawal wiec zdarzenia w sql nie mozna nazwac mistyfikacja tylko jawna proba pobicia, a po 3 jego renifery bujaja sie teraz moim MAYBACHEM wiec mysle ze do swiat mi go oddadza kropka;(
07.12.2004 :: 15:08 :: 195.136.186.4

mierzwa

p.s. Miki żyje nie zajebali dziadygi więc się nie martwcie rózgę dostaniecie byłam świadkiem że przeżył puuuuuzdo 6524654519314510515326102531
07.12.2004 :: 14:56 :: 195.136.186.4

mierzwa

do mnie przyszedł Miki, co rok przychodzi pozdro 1
Talk.pl :: Wróć