07.12.2004 :: 14:51
Ha! a raczej HO HO HO :D Wczoraj tego nie napisalem bo nie mialem netu w sumie dlugi czas ale za to dzisiaj napisze. Wczoraj bylem mikolajem w szkole!! I duzo dup mi sie fajnych przewinelo przez kolana :D np panow wuefistow (zart ofkoz :D). I w ogole spoko bylo, zarcie mialem za free itp :D, bo byl tez jakis organizowany nie wiem kiermasz czy cos i jakies licytacje kartek,bombek itp :D. Ogolnie spox dzionek i rozkazuje wam wszystkiego mi zazdroscic! :D. Do was i tak pewnie mikolaj nie przyszedl i pewnie tylko sie spuscil przez komin ;D, ale co tam, moze kiedys was nawiedzi :P. Za duzo w tym tekscie w sumie ":D" ale ch.. z tym :D. Pozdro 599 :D. Ps. Jeszcze jedno. Niektorzy mysleli, ze wczoraj nieznany sprawca Michal K. powalil mikolaja po czym zaczal go bic po twarzy, nastepnie do walki przystapil Konrad X. (?) pseudonim Kombi, który pomógł mikolajowi w obronie oraz nastepnie we wspolnym dojebaniu sprawcy bojki - Michalowi K. Niektorzy odczytali owa scenke jakoby byla prawdziwa. Otoz oswiadczam, ze zaistaniala sytuacja byla jedynie misytfikacja, nie majaca na celu urazenia ludzi zwiazanych jakos duchowo z mikolajem czy cos, innymi slowami - to nie byl na serio wpierdol :D, ale musimy to chyba jakos teraz odkrecac, chodzac po klasach i tlumaczac "co i jak". No to cze ^^.