2025
|
|
Link :: 07.11.2004 :: 15:09 Link :: 12.11.2004 :: 14:44 Siema tym razem w roznicy :D. Pewnie i tak nikt tego nie czyta ale co tam napisze se bo nie mam co robic za bardzo :D. Hah! Rano sie ogolilem. Potem poszedlem do szkoly bo trza bylo dzis isc z powodu nie odrobienia dzisiejszego dnia w sobote. Jak zwykle dzien jakos zlecial, dobrze chociaz ze byly skrocone lekcje bo jak nie to by byla total kapa, gdyz dnia dzisiejszego wystepowaly 2 kultury zawodu z pania Filipek , ktore normalnie bylyby przejebanie nudne ;D. Pomijajac to, ze pol godziny szukalismy klasy na 2 kulturze ale ch** z tym :D. No i kurde ten w sumie nie ma co pisac. Po powrocie ze szkoly zasiadlem na zaszczytnym miejscu i poczalem napierac jak zwykle w literaki na kurniku i sluchac muzy :P. No to koniec raportu ogolem :D. Salut _o/ Komentuj(5) Link :: 13.11.2004 :: 16:52 Joł joł joł Dzisiaj rano dostalem linka z hasaczami!! Także wszyscy chcący hasać hasajcie z nami :DDD Ja ide dalej pohasać. Cze! Komentuj(5) Link :: 18.11.2004 :: 14:49 Bujaka jamajka :DD Dzisiaj bylo faaaaaaaaaaaaaaaaaaaajnie w szkole. Zdelegalizowac SLD i zalegalizowac THC :DDDD. Pozdro 934 Komentuj(1) Link :: 21.11.2004 :: 10:29 Aaaadshgafa. No dokladnie to co wyzej napisalem kurna, ogolnie to chory jestem na nie wiem co pewnie jakies mam przeziebienie albo grype albo nie wiem jakies sars, tak gdzies od 2/3 dni. Ale spoko ci co mysla ze nie dozyje sie myla :D, jutro ide do szkoly i bede zarazal wszystkich napotkanych albo juz bede zdrowy ale pewnie nie :ASD. I przy okazji pozdro dla tropikalnych lasow deszczowych bo zuzylem w pizduu chusteczek co wiaze sie z wycinaniem wlasnie wspomnianych lasow :/ :D. Bye Komentuj(1) Link :: 27.11.2004 :: 10:08 Siema, snil mi sie masakryczny sen z deka :D. Mianowicie kurde zaczely mi sie ruszac zeby :O. Najpierw dolne jedynki, pozniej od jedynek do czworek, a pozniej wszystkie, oczywiscie "tylko" dolne, a nastepnie wszystkie dolne zeby. Wzialem wody w usta (nie metaforycznie ofkoz :D) i wyplulem wszystkie zeby na reke. Według jakiegos tam sennika wypadanie zebow znaczy Wypluwać - Twoja choroba lub kogoś z najbliższych asdhfsda znaczy to moze ze zachoruje na jakas smiertelna chorobe i moze umre :D, spoko by bylo jakies takie oderwanie od rzeczywistosci :P, to tyle chyba, narks :D Komentuj(1)
|